A Ritual
of Art
& Gastronomy
|
top

Welcome to NYN ESTI – where passion for food comes to life. Discover inspired dishes made with the finest ingredients, served in a setting that blends comfort, warmth, and genuine hospitality.

m
Lunch Menu
Host your Event
A Culinary Visionary
Right Parallax Background Element

Discover Our Menu

Embark on a Culinary Odyssey: Explore the Unique Creations of NYN ESTI

EVENTS AT NYN ESTI

From rooftop views to private dining areas, NYN ESTI provides versatile venues and warm service for events that feel effortless and unforgettable.

Discover Our Menu

Embark on a Culinary Odyssey: Explore the Unique Creations of NYN ESTI

EVENTS AT NYN ESTI

From rooftop views to private dining areas, NYN ESTI provides versatile venues and warm service for events that feel effortless and unforgettable.

Open:

Tuesday to Sunday 11.00 – 19.00, Thursday 11.00 – 22.00

Close:

Monday

NYN ESTI
@ EMST
Restaurant

Menu

  • Ψωμί ημέρας
    με ελαιόλαδο Ολύμπου
  • Λαβράκι μαρινατό
    με γάρο, ελιές και μάραθο
  • Ταρτάρ μοσχαρίσιο αρχής ωρίμανσης
    με brioche αρωματισμένο με φουντούκι
  • Τομάτα έκστασης
    με φιστίκι Αίγινας και γαλοτύρι
  • Κολοκυθάκια σχάρας
    με στάκα και αυγοτάραχο
  • Στριφτή κρεμμυδόπιτα
    με σκοτύρι
  • Φασολάκια σχαριστά
    με φέτα τσαντίλας και φρέσκο πελτέ
  • Πράσινη σαλάτα
    με μπουράτα Κερκίνης και λούζα
  • Ταραμοσαλάτα
    με κάπαρη άγριου σκόρδου
  • Παντζαροσαλάτα
    με κρέμα λακέρδας
  • Μακαρούνες
    με πετεινό κοκκινιστό και ξηρή μυζήθρα
  • Γιουβέτσι
    με γαρίδες κοιλάδας και σουτζούκι
  • Μπιφτέκια μοσχαρίσια
    με πατάτες τηγανητές σε ελαιόλαδο
  • Φρέσκο λαβράκι φιλέτο φρικασέ
    με χόρτα σχάρας
  • Striploin steak ωρίμανσης
    με ριζότο καλαμποκιού και άγρια μανιτάρια
  • Ελληνικό φοντάν σοκολάτας & ελαιόλαδου
  • Τάρτα μήλου crumble
    με μήλα Ζαγοράς και κουκουνάρι
  • Biotope Menu
    120€
  • Fingerfood
    €20
    textures of onion, wild mushrooms - brassicas - Kerkinis burrata, pearl oyster and tomato, corn - louza - Symis shrimp
  • Aqua
    45€
    sea bass - crab - cauliflower - watermelon - olive, valley shrimp - nixtamalized tomato - melichloro, octopus - green paprika - kiwi - plankton mole, grouper - celeriac - blackcurrant - ramson
  • BIOTOPE MENU
    120€
  • Fauna
    45€
    veal tartar and heart - beetroot - no waste bouillon, wild boar - leek - Florinas pepper, sweetbread - maitake - barley - mountain herbs, rooster - hay - onion - chestnut - oxidized wine
  • Dessert
    25€
    grapes - bitter almond - kariki cheese, autumn leaves - quince - wild berries - malt
  • Mignardise box
    12€
    variety of mini desserts
  • Paired wines
    70€
    6 wines and coffee or tea
  • Paired cocktails
    50€
  • Scallop toasted
    €18
    with bread miso, turnip, bergamot, and yeast snow
  • Skate confit in bitter orange
    €28
    with crust of Symi’s shrimp
  • Squid grilled and valley shrimp
    €25
    pumpkin, strawberry tree, and chrysanthemum
  • Cod marinated
    €32
    with tomato garum and wild celery
  • Desserts
    €12
    Rose, yoghurt with mastic and persimmon
  • Foliage
    €14
    with savory almond milk ice cream and grape juice syrup
  • Pumpkin
    €16
    strawberry tree, and chrysanthemum
  • Beetroot and quince aromatised with coffee
    €20
  • Mushroom pot
    €25
    with salsify and celeriac
  • Desserts
    €14
    Extra virgin olive oil, pear, thyme, and cardamom
  • Foliage
    €14
    with savory goat milk ice cream and grape juice syrup
  • Lamb tartar lightly smoked
    €18
    Florinas pepper, kefir, and buckwheat
  • Guinea fowl stuffed
    €28
    black beetroot, mustard leafs, cranberry, and mole sauce
  • Wild sheep on the barbeque with clove butter
    €35
    onion, and Tinos’s Kariki cheese cream
  • Aged beef tagliata with corn
    €35
    salsify, and wild mushrooms
  • Desserts
    €13
    Clementine, almond, and strawberry tree honey
  • Chef’s Choice Menu: 5 Courses
    €75
    2 welcome bites + bread selection + mignardise
  • Experience Menu: 11 Courses
    €140
    5 welcome bites + bread selection + mignardise